Kur jemi të rinj, besojmë se studimi në një qytet tjetër, larg prindërve, na jep liri të plotë, si dhe mundësinë për të menaxhuar kohën tonë dhe për të zgjedhur rrethin tonë shoqëror.Keshtu kjo studente shkoi te studio jasht qytetit dhe me parat e pakta qe kishte mori nje vend te tmershem per te jetuar.Por shiko se si e shendroi ate

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.