Rrëshqitje dheu dhe erëra të forta. Autoritetet raportojnë se janë prekur rreth 2 milionë njerëz. Të paktën 167 persona u vranë dhe 110 janë ende të zhdukur. Edhe pse moti tani është qetësuar, zyrtarët po paralajmërojnë se kërcënimet serioze mbeten. Sarah Balter ka më shumë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.