Luanet perdorin edhe stategji per gjahun e tyre, ata u përpoqën ta rrëzonin, dhe pastaj u kthyen për të pushuar nën pemë, por jo para se të shkatërronin këmbët e pasme.Gjahu i tyre vetem se ishte siguruar tani..Shiko pamjet meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.