Ne videon me posht do te shihni momentin me trishtues te reshjeve te shiut vdekjepruires ne spanj,
Spanja po testohet për forcë nga natyra e zemëruar në veprimet e njerëzimit!
Pjesë të Spanjës, duke përfshirë destinacionet popullore të pushimeve të Benidorm dhe Marbella, janë vizituar nga stuhitë e liga.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page