Sot shkenca edhe nje her e vertetoi ate qe shkruhen ne librin e shejt te zotit pra kuranin ku thuhet se faraoni vdiq ne mes te detit po ne do ta nxjerim ate nga fundi i detit qe ti japim shebuj botes se gjdo shpirt do ta shijoj vdekejn edhe ata te cilet ne kete bot e konsiderojn veten zot .Sot mumia e faraonit mbetet ende e pa kalbur dhe keshtu do te jet deri ne diten e kijametit qe bota te mer shembull se si eshte fundi i atyre qe kan kryelartesi…Allahu e din me se miri.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.