Sulmi i Rusisë ndaj Ukrainës solli me vete deklaratat e Luftës së Tretë Botërore. Së pari, presidenti amerikan Joe Biden, më pas ministri i Jashtëm rus Lavrov dhe më pas lideri i Koresë së Veriut Kim Jong-un bënë deklarata.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.