kjo ndodh pasi peshkataret jan te pa kujdesshem ndaj profesionit te tyre, shkaku i tyre ngordhin shum peshqi, Rrjetat fantazmë, të cilat përdoren nga peshkatarët për gjueti dhe më pas lihen ose thyhen në det, rrezikojnë jetën e shumë gjallesave të detit. video me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.