Në vitin 1968, kufomat e mijëra deleve nxorën në dritë përpjekjet sekrete të ushtrisë amerikane për të testuar dhe grumbulluar armë kimike me vlerë miliona dollarë. Ja çfarë ndodhi në testimin e ketyre armeve kimike..Shiko pamjet meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.