170,000 njerëz shërbehen çdo ditë iftar brenda faltores së shenjtë të Imam Rezait (as) si dhe në periferi të Mashhadit për muajin e shenjtë të Ramazanit. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page