Me nje madhesi prej 3×6 metra e projektuar shtëpi të vogël dykatëshe me 1 dhomë gjumi në katin e parë , kuzhine, banjo dhe një ambient të hapur..Shikoni videon meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.