Muhsini 32 vjeç, me prejardhje shqiptare .Imami i Xhamisë Ravza në lagjen Şarkışla të Sivas, doli i pari në konkursin e ezanit, i cili u mbajt për herë të parë në Arabinë Saudite dhe ku morën pjesë 42 mijë njerëz nga 80 vende.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.