Mijëra kandil deti u panë në rërë në plazhet e lagjeve Boğazkent dhe Belek në Antalia. Ndërsa njerëzit përreth ishin të shqetësuar, disa prej tyre e shpërndanë meduzin në rrjetet sociale duke i parë në telefon. Vlerësohet se meduzat e tipit ‘Mëlçia e Detit’ vijnë me erërat dhe rrymat jugperëndimore. U pa se në breg nuk kishte asnjë kandil deti drejt perëndimit të diellit, në plazhin ku kishte një dendësi meduzash që prej mesditës së djeshme.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page