Gruaja, e cila u grind me shoqen e saj në automjet në Urën e Dëshmorëve 15 Korriku, hapi derën dhe donte të hidhej. Ato momente u pasqyruan në kamerën e celularit.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page