Një sherr shpërtheu mes nje prindi dhe mesuesit duke pretenduar se fëmija i tij ishte fyer,shkoi ne shkollë dhe goditi me grusht mësuesin. Këto momente janë kapur nga kamerat e sigurisë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.