Shkencëtarët nga Universiteti Australian kan shpikur dicka te re. Hulumtimi i publikuar në revistën shkencore Microbial Genomics thotë se superkrimbat posedojnë enzima speciale të zorrëve që mund të shpërbëjnë plastikën. Studiuesit thonë se tani shpresojnë të studiojnë enzimat për të krijuar mënyra se si substanca mund të përdoret për të shpërbërë dhe asgjësuar mbetjet plastike në të ardhmen.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.