Në këtë video mund të shihet qartë ndryshimi midis një shkarkimi që përdor vetëm fishekë të energjisë (si në sediljet më të vjetra të nxjerrjes) dhe një ndenjëseje “të gjeneratës së re” që përdor gjithashtu raketa përforcuese. Vini re se si sedilja ndahet nga bedelja përpara goditjes me nxjerrjen me ndihmën e raketës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page