Kjo video tregon specialitet neper restoranet ne indi, india njihet shteti qe perdor mese shumti erza neper gjella, dhe se jan teper te renda per lukthin ton, por shiko se sa erza hedhin ata ne nje gjell,. shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page