Nje gjarper gjigand eshte shfaqur ne rruget e brazilit tek sa disa puntor groposnin per gypa te ujit, pas asaj qe pan u ngrit nje panik e madhe dhe ata publikuan videon per ti treguar botes.. Kujdes pamje me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.