Esht shperndar nje video ku klima ka ndryshuar ne menyr drastike, re te errta dhe nje stuhi ka kapluar shtetet emirate perfshir Dubain, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.