Imazhet satelitore treguan se Rusia kishte vendosur një flotë delfinësh në bordin e nëndetëses për të mbrojtur marinën e saj në portin e Sevastopolit. Delfinët e edukuar për qëllime ushtarake mund të zbulojnë mina nën det dhe të dëmtojnë nëndetëset e huaja. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.