Ekipi i Hetimeve Vizuale të Times analizoi dhjetëra transmetime radio në fushën e betejës midis forcave ruse gjatë një pushtimi fillestar të qytetit të Makariv, jashtë Kievit. Ata zbulojnë një ushtri që po lufton me probleme logjistike dhe dështime në komunikim.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page