Rusët dyshohet se përdorën bomba termobarike me vakum në Ukrainë. Në rrjetet sociale u shpërndanë dëshmi nga fusha e betejës. Bomba me vakum është një armë që shkatërron gjithë jetën aty ku shpërthen.Analistet thone se për vetitë shkatërruese të këtyre armëve dhe rreziqet që ato paraqesin për civilët.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.