Video qe esht publikuar, Nje kompani e njohur ka testuar nje Robot ushtar i cili esht i sakt ndaj ushtarit dhe armikut, ky robot ben te pa munduren pasi qe esht i ndertuar me nje intelegjenc te jashtzakonshme, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.