Nje reshqitje e tmershem e tokes eshte regjistruar dhe eshte aritur te filmohet dikue ne pjesen jugperendimore te azis.Pamjet jan vertet te tmershme dhe videon e plot mund ta shihni ne linkun e youtubes me poshte.Video eshte bere virale…

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.