Sri Lanka po përballet me mungesë karburanti dhe ushqimi, të kombinuara me rritje të madhe të çmimeve, me vendin në mes të krizës së tij më të keqe ekonomike në kujtesën e gjallë. shiko ngjarjen me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page