Thuhet se kuajt eger jan te veshtire per ti zbutur dhe se ata jan pa ndenja, por kjo video teksa nje kal i eger nuk e kishte pare per shum vite “te dashuren” e tij behet virale pasi ai e njeh menjeher ate dhe reagimi i tij po ben gjiro..shiko video me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.