Policia në mënyrë të përsëritur e udhëzoi të dyshuarin të hidhte armën, por ajo i injoroi ato komanda dhe vazhdoi të bënte ate qe kishte vendorus, por pasi policia terheq vemendjen disa her, aj mer vendim per te qelluar , por shikoni se me cfar e qellon,… pamje me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.