Reagimi nga kjo Moter muslimane pasi degjoi nje recitim Kur’anor nga Abdul Basit Abdul Samad, ku e kapluan emocionet dhe nuk i mban dot lotet fillon te qaj,nga nje recitim shum i bukur qe prek thell zemrat e Muslimaneve.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.