Reja e lenteve, e cila u shfaq në qiejt e Van dhe u pa duke ndryshuar formë rrethore në të njëjtën pikë për orë të tëra, krijoi një imazh interesant. Reja e #thjerrëzave formohet si rezultat i erërave të shkaktuara nga vrazhdësia dhe qëndron në të njëjtin vend për një kohë të gjatë. Reja e lenteve, e cila u shfaq papritur në qiejt e Vanit, qëndroi në të njëjtin vend për orë të tëra. Këtu është kalimi i kohës, reja e lenteve në formën e saj të përshpejtuar…

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.