E RE: Forcat ruse qëlluan dhe vranë 10 persona që prisnin në radhë për bukë në Chernihiv, Ukrainë.Putin po vret civilet me keq qe Hitleri..Shikoni videon meposht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.