Pas konferencës së tij vjetore për shtyp, Vladimir Putin i dha një intervistë Regina Parpiyeva, 17 vjeçe, kjo video u perfol nga shum shikues pasi qe gazetarja ben nje gjest te cuditshem duke i kerkuar leje Putin qe ta ledhaton dhe duke ju drejtuar me fjalet , Je shum i pashem, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page