Një pulë e quajtur Jokgu me një talent për piano i mahnit gjyqtarët ne XFactor, Amerike.Ku kishte nje talent te vecant edhe pse eshte vetem nje kafshe shtepiake ajo mahniti gjyqtaret dhe publikun me talentin dhe muziken e saj ne piano.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.