Video e radhes esht e pabesueshme por e vertet, Kjo quhet pula e mencur qe hap deren pa ndihmen e pronarit, Kjo pulë është shumë e zgjuar. Pasi luajti pak jashtë, ajo vendosi të kthehej në shtëpi për t’i shpëtuar diellit. Dera ishte e mbyllur, por ajo kuptoi se si ta hapte derën duke fluturuar te doreza dhe duke e tërhequr shulën.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page