Të gjithë e paralajmëruan që të mos takonte gorillan që ai rriti pasi qe ishte e rezikshme dhe nuk ishin te sigurt nese ajo do e njihte por 5 vjet më vonë, takimi i tyre në xhungël i la të gjithë në lot. shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.