Pronari i një restoranti në Los Angeles te dera e hyrjes shkruajti: Ndalohet hyrja për qentë dhe për muslimanët.Pasi dëgjuan për këtë, disa ditë më von në restorant erdhën tre kampion botëror të boksit, Mike Tyson, Badou Jack dhe ai i kick boksit Aamer Abdullah.
Të tre këta falën namazin midis lokalit ndërsa pronari shikonte i heshtur pa mos bë zë tek banaku. SHPËRNDAJE TË JETË SHEMBULL PËR TË GJITHË ISLAMOFOBËT!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page