ROKETSAN njoftoi se ka zhvilluar një raketë lundrimi të gjeneratës së re Çakır, e cila mund të lëshohet nga platformat tokësore, detare dhe ajrore, me një rreze veprimi prej mbi 150 kilometrash.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page