Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani sonte e çeli iftarin në familjen e dëshmorit, Nusret Hajdari në Dobërçan.

“Në përmbyllje të vizitës në Gjilan, në fshatin Dobërçan vizitova familjen e dëshmorit Nusret Hajdari te e cila gjetëm mikëpritjen në iftarin e sontëm dhe uruam që ta vazhdojmë traditën e tillë dhe atë të solidaritetit si tipare veçuese të popullit tonë”, ka shkruar Osmani në “Facebook”, me ç’rast ka postuar edhe disa fotografi nga mikpritja e familjes Hajdari.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.