Presidenti i Çeçenisë poston video dhe thotë se mijëra cecen “vullnetarë” jan ber gati te luftojn Ukrainen, edhe pse pati nje humbje te madhe te ushtris, ata po pergaditen per nje betej tjeter me agresive..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.