Presidenti Erdogan dhe presidenti rus Vladimir Putin zhvilluan një bisedë telefonike. Zbuluan detaje të rëndësishme rreth takimit.
Është raportuar se Erdogan dhe Putin kanë biseduar edhe për mbërritjen e anijeve të naftës të mbajtura në Detin Azov në Turqi.
Mësohet se Putin i ka thënë presidentit Erdogan “Unë do të jap udhëzime”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.