Një videoklip që qarkullonte ne rjete sociale që tregon presidenti çeçen Ramzan Kadyrov duke parakaluar brenda pallatit të tij me një automjet të blinduar ukrainas të kapur nga ushtarët e tij në një nga betejat në Ukrainë, dhe presidenti çeçen kishte njoftuar dërgimin e forcave çeçene për të luftuar përkrah Rusisë në luftën e saj kundër Ukrainës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.