Plaku korean i njohur si Kaloresi i derrit , mori fam duke kaloruar me nje derr te eger ne neper qytet dhe poashtu kujdeset per derrin si te ishte nje familje..Shiko Videon meposht permeshum..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.