Thuhet se plaka nga bullgari Baba Vanga, e cila besohet se ka ditur për sulmet e 11 shtatorit dhe epideminë e koronavirusit, tha: “Lavdia e Vladimirit, lavdia e Rusisë do të sundojë botën”. thot se ky esht parashikimi im dhe i besoj kesaj qe parashikoj pasi qe kam parashikuar shum gjera qe jan ber realitet, sa i besohet kesaj plake nuk edim, shiko videon me deklaraten e saj..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page