Në mes të detit të furishëm, 4 milje larg bregut, ata vunë re një ajsberg në formë kërpudhash, mbi të cilin ishte ulur një krijesë e gjallë.Ku vendosen te ndalojn dhe shpetuan nje dhelper e cila kishte ngecur ne mes te akullnajave..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page