Një burrë 34-vjeçar tajlandez u arrestua pasi hipi me një motoçikletë në një zonë të kufizuar të aeroportit në Bangkok.Ai goditi me sëpatë stafin e tokës në pistë dhe më pas u ndoq derisa arriti në një zonë të mbyllur. dera e terminalit. Ai shkatërroi derën e xhamit përpara se rojet e sigurisë ta kapnin përtokë. Policia i gjeti një sëpatë, një pistoletë me ajër dhe një tabletë.
Ai është ndaluar nga policia dhe ka mundësin e një dënimi me burg të përjetshëm ose dënimit me vdekje.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.