Kjo esht permbytja me e fuqishme qe ka ndodhur ne historin e australis ndonjeher
Përmbytjet në shkallë të gjerë në bregun verilindor dhe lindor të Australisë filluan në fillim të javës së kaluar për shkak të reshjeve të gjata. Deri më tani, të paktën 15 persona kanë humbur jetën si pasojë e përmbytjeve dhe disa të tjerë rezultojnë të zhdukur

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page