Përleshje të ashpra dhe brutale mes deshnive,ne video jan te perzgjedhura disa luftime të jashtëzakonshme.Ata janë mjaft të guximshëm dhe të shpejtë kur godasin..Shikoni Videon meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page