Përleshje e rëndë njeriu me dem/duke u përleshur, familjaret ja mbylen derën dhe epesoi rëndë pasi qe deshi ti ja del me krye me demin, Shiko video

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page