Zbulimet dhe gjetjet nga e kaluara gjdo dit e me shum deshmojn se bota dikur ka qen e avancuar. pasi qe eshte permendur shpesh her nga shum dijetar per boten e kaluar, pas perkeqsimeve natyrore pa dyshim se jan zhdukur shum arkiologji te cilet bota sot po i deshmon se si ne te kaluaren kan jetuar..Shikoni kete video me poshte te cilen e kemi bere disa permbledhje te asaj se cfar jan gjetur dhe vlersojeni ju se ssa me te vertet ka qen i avancuaar poppulli para nesh.shiko videon me poshte

Zbulimet i fundit më misterioze që arkeologët nuk mund t’i shpjegojnë nga frika (VIDEO)

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page