VIdeo esht publikuar dy dit me par ku kamerat kan kapur nje makin e cila esht mbushur me karburant dhe pasi qe nuk mundi te perballoj qmimin e naftes iku dhe nuk e pagoi, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page