Në Gaza, vitet e konfliktit me Izraelin kanë çuar në një rritje të numrit të viktimave të djegura. Por një program i drejtuar nga Mjekët pa Kufij po i ndihmon pacientët të rifitojnë identitetin dhe besimin e tyre duke përdorur teknologjinë tredimensionale duke hyr ne historin e njerzimit dhe duke ndihmuar shum njerez..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.